Emil Boc a câştigat primăria Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emil Boc a adunat cele mai multe dintre sufragiile clujenilor, el câştigând Primăria Cluj-Napoca pentru încă un mandat pentru PD-L, cu 75,6 la sută, coform exit poll-ului efectuat de

Emil Boc a adunat cele mai multe dintre sufragiile clujenilor, el câştigând Primăria Cluj-Napoca pentru încă un mandat pentru PD-L, cu 75,6 la sută, coform exit poll-ului efectuat de Metro Media Transilvania (MMT), la ora 21.00.

"Vreau să le mulţumesc clujenilor pentru votul de încredere pe care mi l-au dat. Mă bucur de bucuria colegilor mei, dar îmi dau seama de răspunderea care apasă pe umerii noştri acum, pentru că şi eu, şi Alin Tişe, trebuie să continuăm proiectele pe care le-am început", a declarat Emil Boc. Acesta a mai spus că a fost felicitat telefonic de preşedintele Traian Băsescu, la puţin timp după aflarea rezultatelor exit poll-ului.

Al doilea clasat în cursa pentru primăria clujeană este candidatul UDMR, Laszlo Attila, cu 8,5%. "Ştiu că am ieşit al doilea. Ne-am aşteptat la acest rezultat. Se pare că am reuşit să mobilizăm populaţia să meargă la vot", a declarat Laszlo Attila.

Candidatul PSD, Remus Lăpuşan, a reuşit să obţină, conform exit poll-ului MMT 4,9 din sufragiile clujenilor. Pe locul patru s-a plasat candidatul PNL, Manuel Chira, care a fost cotat cu 3,5%. Fostul primar al Clujului Gheorghe Funar (PRM) a obţinut 3,5 la sută din voturile exprimate.

La Consiliul Local Cluj-Napoca, PD-L a obţinut 55,2%, UDMR 15,4%, PNL 10,5%, în timp ce PSD 8,9%. Exit poll-ul Metro Media Transilvania a fost realizat la comanda postului TV Realitatea Cluj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite