Elevul înjunghiat încerca să-şi împace colegii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Cocoană, băiatul de 13 ani înjunghiat în inimă, vineri, de un coleg, va fi condus astăzi de rude şi colegi pe ultimul drum, urmând să fie înmormântat la cimitirul din Obârşia de Câmp.

Gică Beţiu, unchiul adolescentului, spune că familia a sesizat de mai multe ori că sunt tineri dubioşi la şcoala profesională din comună şi au insistat să se aducă paznici:

„Le-am spus că niciunul dintre copiii mai mici nu sunt în siguranţă“. El spune că nepotul său nu avea nicio prietenă, aşa cum s-a vehiculat, şi că a fost înjunghiat în timp ce încerca să aplaneze un conflict şi nu din alte cauze.

Sorin Ionaşcu (16 ani) este acuzat de omor, dar, pentru că este minor, pedeapsa îi va fi redusă la jumătate. Acesta riscă să-şi petreacă următorii 12 ani în spatele gratiilor.

„Ar trebui să fie închis pe viaţă pentru nenorocirea pe care a făcut-o“, a spus Gheorghiţa Cocoană, bunica lui Alexandru.

Rudele şi vecinii spun despre Alexandru că era un copil liniştit şi intervenea de fiecare dată pentru a aplana conflictele dintre colegi.

„Era ca o fată de cuminte. Acum două zile mi-a spus că-şi doreşte să devină aviator. Ce s-a ales de visul lui?“, a spus bunica băiatului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite