Elevii din Vedea vor citi cărţile „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şcolarii din Vedea, judeţul Teleorman, stau în frig la ore
Şcolarii din Vedea, judeţul Teleorman, stau în frig la ore

Jurnaliştii de la „Adevărul“ au donat marţi elevilor de la şcoala din Vedea, judeţul Teleorman, 100 de cărţi, în cadrul campaniei „Adevărul vine în şcoala ta!“.

Astfel, copiii din Vedea vor găsi la biblioteca şcolii toată Colecţia Adevărul „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă".

În cadrul campaniei „Adevărul vine în şcoala ta!", ziariştii de la „Adevărul" au adoptat instituţia de învăţământ din Vedea şi îi vor ajuta pe primar şi pe directorul şcolii să doteze clădirea cu o centrală pe bază de lemne. Pentru că are sobe cu lemne şi cărbuni, şcoala este friguroasă, iar elevii sunt nevoiţi să stea îmbrăcaţi la ore.

Profesorii şi administratorii şcolii spun că vin de la ora 3.00 ca să încălzească clădirea. „Dar, cu toate acestea, căldura ţine un sfert de oră şi apoi tot frig este", ne-a spus Cristina Curiman, directoarea şcolii.

Pentru că s-a bucurat de un real succes, campania „Adevărul vine în şcoala ta!", care urmăreşte să ajute şcolile cu probleme, continuă până la 1 noiembrie. Elevii, profesorii şi părinţii pot trimite în continuare fotografii, texte şi filmuleţe din şcolile lor la adresa scoalamea@adevarul.ro. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite