Elevii Şcolii nr. 8 din Bârlad vor învăţa în trei schimburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul şcolar a început pentru elevii şi cadrele didactice de la şcoala nr. 8 din Bârlad în forţă. Cursurile se vor face între orele 8.00 19.00, în trei schimburi, şi asta pentru că

Anul şcolar a început pentru elevii şi cadrele didactice de la şcoala nr. 8 din Bârlad în forţă. Cursurile se vor face între orele 8.00 19.00, în trei schimburi, şi asta pentru că lucrările de modernizare şi reabilitare, care sunt executate la parterul clădirii, nu s-au finalizat.
Această situaţie ar putea dura două săptămâni, aşa după cum a ţinut să informeze directorul şcolii. "Temporar, cei 950 de elevi vor învăţa în trei schimburi, cel mult două săptămâni. De la 1 octombrie vom coborî şi la parter", a precizat profesorul Ionela Bolea, directorul şcolii nr. 8 din Bârlad. Primarul municipiului Bârlad, Constantin Constantinescu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că este nemulţumit de lipsa de colaborare cu Inspectoratul şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui. Edilul a fost de părere că problemele cu care se confruntă Bârladul în ceea ce priveşte unele şcoli sunt rezultatul lipsei de comunicare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite