Elevii din Cluj vor bea lapte din Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judeţean Cluj, pentru anul şcolar următor, pe megaproducătorul Napolact Friesland, la licitaţia electronică.Potrivit Corneliei Trif, purtătorul doar zona de nord a judeţului. Astfel, în zona

Judeţean Cluj, pentru anul şcolar următor, pe megaproducătorul Napolact Friesland, la licitaţia electronică.
Potrivit Corneliei Trif, purtătorul doar zona de nord a judeţului. Astfel, în zona de vest şi de sud, laptele va fi furnizat cu 0,42 RON pe bucată, iar în nord, cu 0,44 RON. Pentru distribuţia cornurilor, zonele au fost împărţite între Vel Pitar - vest, Bam Impex - sud şi Sompan - nord (0,25 RON).
A fost eliminat din licitaţie producătorul LaDorna, deoarece a oferit laptele de tip UHT, conservat pe termen lung, blocat prin caietul de sarcini. Potrivit lui Trif, faţă de suma de 0,97 RON pe zi, alocaţi de la buget, celor circa 37 mii de copii clujeni, se economiseşte diferenţa până la 0,69 RON. Rezultatul licitaţiei a luat prin surprindere pe toată lumea. şeful Direcţiei Agricole Cluj, Iuliu Suătean, ne-a declarat, surprins, că va trebui să ne obişnuim de acum cu spargerea unor monopoluri. Astral Impex este o firmă înfiinţată de 13 ani, cu sediul central în Arad, care va distribui la Cluj laptele Biolact, produs în Oradea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite