Elena Udrea îşi doreşte un copil. Ea îl aşteaptă pe Moş Crăciun în rochie roşie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea a gătit alături de realizatoarea TV Roxana Ciuhulescu
Elena Udrea a gătit alături de realizatoarea TV Roxana Ciuhulescu

Ministrul Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook fotografii din timpul emisiunii care va fi difuzată sâmbătă de postul Acasă şi în care democrat-liberala împodobeşte bradul şi găteşte sarmale.

"Am acceptat provocarea postului de televiziune Acasă şi am intrat în rolul gospodinei care face pregătirile pentru ziua de Crăciun. Am făcut sarmale şi salată de boeuf, am aranjat masa şi am împodobit bradul. Ba chiar i-am aşteptat pe colindători cu covrigi şi mere. Recunosc că a fost o zi mai deosebită pentru mine, dar una în care am fost în permanenţă cu zâmbetul pe buze. Se vede, cred, şi din poze că a fost o zi extrem de reuşită. Emisiunea va fi difuzată pe Acasă în Ajunul Crăciunului, de la 16.30", scrie Elena Udrea pe Facebook.

Mărturisire: „Îmi doresc un copil”


Astfel, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a renunţat, pentru câteva ore, la discuţiile pe teme politice şi i-a arătat Roxanei Ciuhulescu că se pricepe la împodobit bradul şi gătit sarmale.
Elena Udrea a spus că are patru sărbători preferate: Crăciunul, Revelionul, ziua de naştere şi aniversarea datei căsătoriei. Totodată, Elena Udrea a spus că, de Crăciun, va îmbrăca o rochie roşie şi că îl va aştepta pe Moş Crăciun, căruia i-a scris deja o scrisoare.
În plus, Elena Udrea a mărturisit că îşi doreşte să aibă un copil şi speră ca această dorinţă să i se îndeplinească.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite