Elan vrea să-i fie încredinţat copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictul mediatic dintre Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg a continuat aseară, în direct, la Observatorul de pe postul Antena 1.

Acesta a răspuns acuzaţiilor aduse de Mihaela într-un interviu cu Lucian Mândruţă. Elan Schwartzenberg a negat acuzaţia că era beat în seara în care a dat-o afară din casă pe Mihaela.

„Eu nu beau de felul meu”, spune el, continuând a susţine că poliţiştii prezenţi la faţa locului au constatat şi declarat că acesta nu era sub influenţa alcoolului. Elan a povestit cum a refuzat-o pe Mihaela Rădulescu când ea a vrut să se întoarcă la el, deşi aceasta era cu Dani. „N-am putut să o iau înapoi acasă după aventurile ei”, spune Elan.

„Îmi cer scuze că sunt milionar”, declară el, referitor la Mihaela Rădulescu, care îl numeşte aşa în scrisoarea deschisă pentru presă. „Pot explica fiecare cent pe care l-am făcut în viaţă, am plătit taxe întotdeauna. Eu nu trăiesc ca un milionar, sunt un om modest, schimb maşina o dată la cinci ani, ce-i drept, un Mercedes”, adaugă Elan.

I-a cumpărat Mihaelei trei case

Milionarul a declarat că i-a cumpărat Mihaelei Rădulescu trei case, dinainte de căsătoria lor, de pe vremea când aceasta câştiga, conform spuselor lui Elan, 1.000 de dolari pe lună.

„Are o vilă personală, trecută pe numele bunicii, de pe vremea când era în proces cu voi, cu Antena 1”, a mărturisit acesta, continuând să spună că este alegerea ei de a locui într-un hotel, pentru a declanşa scandalul.

Referitor la viitorul proces de paternitate, Elan a spus că încă analizează acest lucru şi că aşteaptă să-i „vină mintea la cap”. „Dacă nu îi vine mintea la cap, voi fi nevoit, pentru copilul meu, să cer să-mi fie încredinţat”, declară ­Schwartzenberg. „Nu-i voi restricţiona dreptul mamei la copil şi jur acest lucru uitându-mă în ochii tăi”, îi spune lui Lucian Mândruţă.

„Dar cred că este momentul să-şi ia cineva responsabilitatea acestui copil. Copilul nu este o jucărie mediatică. Copilul meu nu merită aşa ceva”, conchide Elan Schwartzenberg.

Citeşte şi
Răduleasca, în război cu fostul soţ
Citeşte aici scrisoarea integrală a Mihaelei Rădulescu!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite