Un copil de doi ani din Marea Britanie are IQ-ul lui Einstein

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un copil de doi ani din Marea Britanie are IQ-ul lui Einstein
Un copil de doi ani din Marea Britanie are IQ-ul lui Einstein

La doi ani, cinci luni şi 11 zile, Oscar Wrigley este cel mai tânăr englez care a fost acceptat în societatea Mensa pentru oamenii cu un IQ mai ridicat decât 98% din populaţia planetei. Potrivit testelor la care a fost supus, inteligenţa lui este una la 100.000 de copii.

Potrivit Daily Mail,  părinţii lui Oscar, Joe şi Hannah, au spus că băieţelul vorbea la 9 luni şi la 18 luni recita alfabetul în baie.
La vârsta de patru luni, povesteşte mama lui, îi arăta două articole vestimentare şi el alegea pe care dintre ele o să o poarte, iar la doi ani ştia câteva mii de cuvinte în timp ce copiii de vârsta lui abia stăpânesc în jur de 50
.

"Un prieten a venit recent la noi acasa şi în grădină a remarcat o pasăre. Oscar i-a spus că este un piţigoi albastru", a zis mama lui, Hannah. Băieţelul este capabil să asculte muzică clasică şi să recunoască instrumentele muzicale care se folosesc.

  • IQ-ul lui Oscar depăşeşte 160. Albert Einstein a avut un coeficient de inteligenţă de circa 160.


Mensa este cea mai mare, cea mai veche şi cea mai cunoscută societate din lume care pune în legatură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligenţă. Devin membri Mensa cei care au un coeficient de inteligenţă (IQ) destul de ridicat pentru a se clasa între primii 2 la sută din populaţie. Ca să intri în societate îţi trebuie un IQ de minim 148. Mensa a fost fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite