Edilul bănăţean, în finala Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ASTĂZI, ORA 20.00: Primarul Alin Nica este susţinut de locuitorii din Dudeştii Noi

Dudeştenii  se pregătesc pentru o nouă seară cu emoţii în faţa televizoarelor.

Localnicii din Dudeştii Noi se vor propti în faţa televizoarelor pentru a-i ţine pumnii primarului lor, Alin Nica, în finala Eurovision din această seară. Aceştia au luat cu asalt barurile din comună şi la semifinala de joi seara, când piesa „Don’t leave”, a compozitorului timişorean George Hara, a ajuns în finala naţională a concursului. După anunţarea deciziei juriului şi după numărarea voturilor publicului, localnicii au ieşit în centru pentru a se bucura de isprava primarului lor. „Am auzit şi eu că au ieşit în stradă să se bucure. Acum că am ajuns în finală, ne gândim la locul I. Sper să voteze şi în finală în număr mare. Vrem să mergem în Rusia”, a declarat Alin Nica.

Eurovision fără scandaluri
Cât despre semifinală, cel mai tânăr primar din România a fost convins că se va califica. „A fost o semifinală mai disputată decât cea de marţi. Sincer, am sperat că o să ajungem în finală. Acesta a fost scopul. Culmea e că i-am ghicit pe toţi cei care s-au calificat”, a mai declarat Nica. Acesta îi vede ca principali contracandidaţi pentru marea finală pe cei din trupa Zero şi pe Elena Gheorghe. „Piesele sunt foarte bune. Important e că sunt şi mai puţine scandaluri şi lumea se axează pe muzică”, a mai spus edilul.

Album la vară
Alin Nica se pregăteşte şi pentru lansarea unui album. “Prezenţa la Eurovision a fost o lansare pentru mine. Nu ştia nimeni de mine. M-a ajutat foarte mult. Acum lucrăm la album. Avem deja opt piese”, a mai spus Alin Nica. Primul concert important al primarului a fost în decembrie, anul trecut, la spectacolul Mozart Rock, de la Filarmonică. “Am fost chemat să asigur vocea. Au fost peste 1.200 de spectatori şi a fost pentru prima dată când am cântat în faţa atâtor oameni”, a încheiat Nica.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite