EXCLUSIV Interlopul Ghenosu, protejatul judecătorului Rebegea, ameninţări din puşcărie: „Să descărcăm încărcătoare în Gardă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin-Nicolae Ghinea, zis Ghenosu, unul dintre cei mai periculoşi interlopi din România, a fost interceptat de SRI atunci când plănuia agresarea mai multor oameni ai legii.

Convorbirile telefonice au fost monitorizate la cererea procurorilor DIICOT, care supravegheau gruparea interlopă într-un dosar de proxenetism, şantaj şi violenţe. Ghenosu este arestat preventiv de la 15 octombrie 2010. Ghenosu a fost trimis astăzi în judecată de procurorii DIICOT alături de alţi 13 membri ai grupării sale, fiind acuzat de săvârşirea mai multor infracţiuni de criminalitate organizată.

Eliberat de Rebegea

Ghenosu a fost eliberat din penitenciar în octombrie 2009, după ce a dat o şpagă de 30.000 de euro judecătorului prahovean Dumitru Rebegea. Magistratul a fost arestat preventiv pentru această faptă şi a fost trimis în judecată pentru corupţie.


„Când ies se va cutremura lumea"

Florin-Nicolae Ghinea, zis „Ghenosu", l-a contactat din puşcărie, la 15 noiembrie 2010, pe unul dintre locoteneţii săi, Eugen-Florin Neacşu, şi i-a exprimat nemulţumirea faţă de amploarea pe care mass-media o dau arestării sale.


Eugen-Florin Neacşu: Nu ai văzut că la televizor a dat-o tot în tine ?
Florin- Nicolae Ghinea: Mă vărule, şi dacă o dă în mine care e problema? Poa' să o dea de o mie de ori în mine, ce ... mea !
Eugen-Florin Neacşu: A dat-o... : "Ghenosu loveşte din nou..." p..a mea, băga-mi-aş..
Florin- Nicolae Ghinea: Mă doare în p... Nu are, mă, nimic, dracu. Barem, dracu, să... ştiu dracu, de ce dă atâtea, dracu. Dă-le dracu, în colo ‘şa de aici şi cu asta basta, termin, dracu, o dată bâlciu cu tot.
Eugen-Florin Neacşu: Mh.
...............................................................
Florin- Nicolae Ghinea: Ce dracu, tot răul spre bine, de nu fac fapte când ies afară de nu se cutremură toată lumea. (neinteligibil)
Eugen-Florin Neacşu: Ştiu vărule, da' ce să zic la ora actuală, acum, în seara asta, la ce să mai mă gândesc, îţi dai seama că sunt şi eu înnebunit.
Florin-Nicolae Ghinea: Băga-mi-aş ...în rău spre bine ! O fi rău spre bine când i-om omorî pe toţi. Să descărcăm încărcătoare în ei şi în Gardă. Să îmi bag ...şi în Gardă şi în...
Eugen-Florin Neacşu: Hai mă, calmează-te, nu mai vorbi pe telefoanele astea.
Florin-Nicolae Ghinea: Băga-mi-aş .... în morţii ei de Gardă şi în familia lor, când ies afară dacă nu îi... pe toţi care îi am pe plan, care ştiu, de nu îi execut pe toţi. Mă doare în p... şi de Gardă şi de telefoane şi de tot. Să daţi, mă, dracu, dacă tot daţi clanul lui Ghenosu, tot mă daţi, tot... Staţi, mă, dracu, să mă daţi, băga-mi-aş ...în familia voastră şi în copiii voştrii! Ce dracu, am luat-o razna, să moară mama !
Eugen-Florin Neacşu: Te cred, mânca-ţi-aş.
Florin- Nicolae Ghinea: Dacă eram afară, dracu... (neinteligibil)
Eugen-Florin Neacşu: Te cred, eşti şi acolo, eşti cum eşti rău... Nu mai vorbi pe telefoane, că mâine se dă o băşină şi tot ţie ţi le bagă în cap, mânca-ţi-aş, să moară mama dacă...
Florin-Nicolae Ghinea: Să bage, frate, să găsească fapte, să bage.
Eugen-Florin Neacşu: Păi îţi bagă, uite, îţi bagă la mişto două convorbiri... Dă-le în morţii lor de telefoane, vărule, mânca-ţi-aş aia a ta, băga-mi-aş în morţii lor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite