FOTO-VIDEO După ce Realitatea TV s-a rupt în două, Elan şi Ghiţă s-au întâlnit în taină noaptea trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elan Schwarzenberg şi Sebastian Ghiţă s-au întâlnit în taină în această noapte
Elan Schwarzenberg şi Sebastian Ghiţă s-au întâlnit în taină în această noapte

Patronul Realitatea Media Elan Schwartzenberg şi Sebatian Ghiţă, fostul manager al postului de ştiri, s-au întâlnit luni noapte într-un restaurant din Centrul Captialei.

Întrevederea a avut loc la mai bine de 24 de ore de când jurnaliştii rămaşi de partea lui Ghiţă, care transmiteau din studiourile  din Casa Presei Libere,  au rămas fără emisie după ce echipa "Schwartzenberg" a început să transmită pe aceeaşi frecvenţă dintr-un sediu nou.

Ghiţă şi Elan au luat masa împreună timp de aproape de trei ore şi au discutat într-o atmosferă destinsă, delectându-se împreună cu muzica unui cântăreţ american şi glumind între ei. La masă se afla şi Sergiu Toader, cel care a preluat de câteva zile conducerea postului Realitatea TV, deţinut de Elan.



Click pe fotografii pentru fotogalerie!

Elan Schwarzenberg şi Sebastian Ghiţă s-au întâlnit în taină în această noapte

Cu şase ore mai devreme Elan Schwartzenberg susţinuse o conferinţă de presă în care trimitea săgeţi către Ghiţă ameninţându-l cu dosare penale şi jignindu-l: "Eu sunt obişnuit să fac afaceri cu oameni, nu cu băieţi".

La ieşirea din restaurant Elan s-a rezumat să zică doar că nu a reuşint încă să ajungă la nici un accord cu Sebastian Ghiţă. Acesta din urmă a susţinut acelaşi lucru: "Înţelegerea la care am ajuns cu domnul Schwartzenberg este că urmează să ajungem la o înţelegere sau să nu ajungem la o înţelegere. Deduceţi dumneavoastră de aici ce înseamnă asta".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite