EXCLUSIV Mihai Necolaiciuc, atins de criza economică în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul director general al Companiei Naţionale de Căi Ferate - CFR SA, Mihai Necolaiciuc, dispărut fără urmă în februarie 2005, locuieşte în Palm Beach, Florida. Dat în urmărire internaţională, Mihai Necolaiciuc are o singură problemă : criza financiară din SUA.

La 27 aprilie 2006, Necolaiciuc devenea proprietarul unui apartament de lux în West Palm Beach, Florida, pentru care a plătit 418.000 de dolari. Odată cu declanşarea crizei economice, în toamna anului 2008, valoarea apartamentului a scăzut la 318.000 de dolari, iar acum ar putea fi vândut cu maxim 241.000 de doalri, conform datelor înregistrate la Fiscul american.

Conform unor apropiaţi ai fostului şef de la CFR, acuzat de fapte de corupţie prin care ar fi prejudiciat statul român cu sute de milioane de euro, Mihai Necolaiciuc mai deţine două apartamente în SUA, care în acest momentt, sunt închiriate.

Conform unui răspuns transmis de FBI la solicitarea reporterilor „Adevărul”, Necolaiciuc se află în SUA şi nu a fost arestat, el fiind considerat de autorităţile americane ca o persoană urmărită doar în România.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite