EXCLUSIV Băbuţa luată cu asalt de mascaţi, din greşeală, dă în judecată trupele speciale ale Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrâna atacată de mascaţi vineri dimineaţă, la ora 6,00, spune că a tras o sperietură soră cu moartea. Trupele Speciale ale Poliţiei Timiş au năvălit în casă peste femeie, după ce i-au rupt uşa nouă, iar apoi au constatat că au comis o greşeală.

Află cum au ajuns mascaţii bătaia de joc a şmecherilor, după ce au fost filmaţi în situaţii ridicole:

VIDEO Şmecherii îşi bat joc pe youtube de poliţiştii din capitala Banatului

Ultimele 12 ore au fost de groază pentru Daniela Şipoşi, bătrâna  de 67 de ani care, dis-de-dimineaţă, s-a trezit cu 15 mascaţi în jurul patului, oamenii legii fiind convinşi că pensionara împreună cu fiul ei face trafic cu arme. Nu trece nici măcar o oră fără ca bătrâna din Giera să nu înghită un pumn de medicamente, stresul provocat de oamenii în uniformă fiind prea greu de suportat.



15 mascaţi i-au rupt uşa nouă

Supărarea este cu atât mai mare cu cât bătrâna îşi montase de câteva zile o uşă nouă, iar mascaţii au scos-o cu totul din ţâţâni. „M-am trezit cu 15 bărbaţi în jurul patului meu. M-au ridicat şi m-au dat de pământ. M-a durut groaznic. Oamenii ăştia mi-au promis că o să îmi repare uşa, dar au plecat cu mâinile în sân”, a spus, printre şiroaie de lacrimi, Daniela Şipoşi.



Femeia este aproape oarbă

Femeia, care este aproape oarbă, spune că nu înţelege cum au putut poliţiştii să se comporte atât de urât cu ea, mai ales că le-a tot repetat că este oarbă. „Sunt oarbă de când mă ştiu. Putea să intre oricine peste mine şi să mă violeze. Sunt revoltată şi am de gând să îi dau în judecată. E sfidător până la cer ceea ce s-a întâmplat”, adaugă Daniela Şipoşi.

  

„M-au sunat vecinii să îmi spună că mama e bătută”

Cel care i-a sărit în apărare femeii a fost chiar fiul ei, acesta venind într-o suflare să o salveze, fără să ştie exact ce s-a întâmplat. „Eram cu iubita mea când m-au sunat vecinii ca să îmi spună că mama e bătută, că urlă, că este disperată. Am venit cât de repede am putut şi eram pregătit să le rup gâtul celor care o răneau pe mama”, a povestit Miroslav Vlaici, fiul de 27 de ani al bătrânei asaltată de mascaţi.

”Am crezut că mor de mâna unor tâlhari”

Daniela Şipoşi spune că nu va putea dormi liniştită de acum încolo, evenimentul nefast de vineri dimineaţă urmând să îi umbrească existenţa şi că din acest motiv va da în judecată Poliţia. „Când am auzit uşa spartă am crezut că o să mor pe mâna unor tâlhari. Am simţit o durere puternică în inimă şi eram sigură că o să mă sting. Mă bucur că încă trăiesc, asta ca să am timp să îi dau pe mâna justiţiei pe cei care mi-au distrus uşa”, a spus femeia.

 

Nu înţelege ce au poliţiştii cu el

Fiul bătrânei spune că nu îşi explică faptul că a dintr-un simplu fermier a ajuns, peste noapte, să fie căutat de întreaga poliţie din Timiş. „Sunt un om sărman cu trei rable de maşini în curte. Îmi câştig existenţa cu munca pe câmp, de dimineaţă până seara. Anchetatorii nu au găsit în casa mea altceva decât o sabie primită cadou din Austria. Am vrut să pun sabia pe un perete, dar m-am gândit că mama se poate răni. Ţin prea mult la ea ca să permit una ca asta”, a adăugat fiul femeii. De acum încolo  Miroslav Vlaici este hotărât să îşi petreacă nopţile sub acelaşi acoperiş cu mama lui, în speranţa că mascaţii nu vor greşi, din nou, adresa descinderilor.

  

Au speriat şi un bunic


“Am văzut agitaţie pe stradă, mai mulţi oameni îmbrăcaţi în negru care năvăleau peste doamna Şipoşi. M-am speriat când am auzit că urla puternic, îi ruga să o lase în pace. În plus, fiul ei nici măcar nu era acasă. Ştiu că nu l-am mai văzut de mult”, a spus un vecin al femeii, Ioan Srek, în vârstă de 81 de ani. Oamenii legii au căutut arme prin casă şi prin curtea bunicuţei, însă nu au găsit nimic.

"Operaţiune de verificare"

Poliţiştii susţin că operaţiunea a fost mai mult una „de verificare a informaţiilor” într-un dosar penal la care lucrează ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara. „Este mai mult o operaţiune de verificare informativă”, a declarat Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

  

Citeşte şi:

Jafuri perfecte la procurori şi poliţişti (SONDAJ)

VIDEO Şeful Poliţiei Timiş: „Ameninţările cu pistolul sunt un nimic”

VIDEO Bătaia lui Uzzi de la BUG Mafia a fost clasată de Poliţie

Timişoara: Şef din Poliţia Timişoara condamnat la 2,5 ani cu suspendare pentru fapte de corupţie

Timişoara: Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

Zeci de anchete penale sunt blocate pentru că poliţiştii nu au bani de expertize


image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite