EXCLUSIV Fata însărcinată cu bunicul a vrut să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EXCLUSIV Fata însărcinată cu bunicul a vrut să se sinucidă
EXCLUSIV Fata însărcinată cu bunicul a vrut să se sinucidă

Alina Alexandra, din localitatea constănţeană Chirnogeni, va naşte o fetiţă peste aproximativ două luni. Bunica Alinei nici nu vrea să audă de copil. „Nu vreau să-l văd. Cum să crească aici, în gospodăria mea?! Dacă era făcut cu un băiat de vârsta ei, n-aveam nimic împotrivă! Dar e făcut cu bunicul ei!“, spune femeia revoltată.

Familia Corbu nu-şi revine nici acum din şoc, deşi au trecut două luni de când au aflat de isprava bărbatului. „A fost curvar toată viaţa, am suferit mult din cauza lui! Aducea femei în podul casei şi se culca cu ele. L-am prins în fapt de atâtea ori! Dar nu mă gândeam să facă chiar aşa! Pe fata asta o ducea într-un grajd şi o silea să facă tot ce vrea el. Am rămas şocată când am aflat!“, povesteşte Ana Corbu.

Femeia spune că toată viaţa bărbatul cu care a făcut şapte copii a bătut-o şi s-a purtat urât cu ea. „Dacă nu rămânea însărcinată fata asta, nu se afla nici acum de relele lui“, spune femeia supărată. Cu toate astea, sunt momente când îi este miă de el şi se gândeşte cum o duce el la închisoare.

Unchiul fetei, Eugen Corbu, nici nu mai vrea să audă de tatăl său. „Ne-a făcut mult rău. Ne bătea când eram mici. Şi mie mi-a povestit nevasta mea că-i făcea ochi dulci. Ar fi vrut să fie şi cu ea“, spune bărbatul în vârstă de 33 de ani. Eugen Corbu povesteşte că tatăl său era mereu foarte interesat de tot ce face nepoata lui.

„Mereu era cu ochii pe ea, să nu cumva să plece pe undeva fără să ştie el. Când pleca la discotecă, ieşea noaptea în drum să o aştepte. Noi credeam că e grijuliu cu nepoata lui“, spune unchiul fetei. 

Copilărie chinuită

Fata a fost crescută de bunică de la vârsta de trei luni. Tatăl biologic este mort, iar mama ei s-a recăsătorit la Bacău. Alina a trăit în ultima vreme sub ameninţare.

 Din spusele familiei, bunicul, Vasile Corbu, în vârstă de 67 de ani, o viola de pe vremea când avea 12 ani, dar fetei i-a fost frică să spună pentru că bărbatul o ameninţase cu moartea.

 „Ea stătea mereu cu frică. Câteodată spunea că ne taie pe amândouă“, spune Ana Corbu. Totul a ieşit la iveală când fata a fost dusă la medic, iar bunica ei a aflat că este însărcinată.

Ulterior, Alexandra a mărturisit că bebeluşul este conceput cu bunicul ei. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti la sfârşitul lunii mai, iar în prezent se află în arest.

Alina Alexandra a terminat clasa a VIII-a, iar bunica ei spune că fata va continua studiile. În prezent, cazul se află în atenţia Protecţiei Copilului Constanţa. Tânăra este dusă lunar la consult ginecologic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite