EXCLUSIV „Hoţul de la CFR“ îşi vinde proprietăţile din SUA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Necolaiciuc (57 de ani) a apelat la o agenţie imobiliară pentru a „scăpa“ de două dintre cele trei apartamente pe care le deţine în oraşul West Palm Beach, din Florida.Fostul director general al CFR, în perioada 2000 - 2003, încearcă să-şi vândă proprietăţile din West Palm Beach, Florida. Click aici pentru FOTOGALERIE

Mai citeşte şi:

Bugetar în România, nabab în America
EXCLUSIV Mihai Necolaiciuc, atins de criza economică în SUA

Urmărit internaţional şi având mandate de arestare în România, Necolaiciuc îşi vede liniştit de afaceri în Statele Unite.

Proprietar al trei apartamente, achiziţionate cu peste 1.200.000 de dolari, în luxosul ansamblu rezidenţial City Place Tower Condominium din West Palm Beach, fostul boss de la CFR  a scos la vânzare două dintre cele trei locuinţe.

Numai pentru acestea, el a plătit anul trecut impozite de circa 16.000 de dolari plus întreţinerea şi asigurările în valoare de aproape 23.000 de dolari.

Necolaiciuc, surprins în pozele de prezentare

Mihai Necolaiciuc a apelat la agenţia “Expert Realty” din West Palm Beach pentru a-i intermedia vânzarea celor două apartamente. El a pus la dispoziţia firmei imobiliare apartamentele sale pentru ca luxoasele interioare să fie fotografiate. Pozele au fost realizate chiar în prezenţa sa! De altfel, într-una dintre imagini, în livingul apartamentului 909, poate fi văzut chiar Mihai Necolaiciuc.

Sfidând criza economică mondială, fostul şef de la CFR cere  suma pe care a achitat-o în urmă cu peste trei ani.  
Conform agenţiei imobiliare intermediare, Necolaiciuc a scos la vânzare apartamentele 909 şi 501 din ansamblul rezidenţial aflat pe bulevardul Okeechobee la numărul 651 în oraşul West Palm Beach, din statul american Florida. Apartamentul 501 a fost achiziţionat în iunie 2005, contra sumei de 410.000 de dolari. Deşi, în anul 2008, locuinţa a fost evaluată la 213.000 dolari, Necolaiciuc speră să obţină pe ea exact suma pe care a achitat-o la cumpărare, respectiv 410.000 de dolari.

Lasă 8.000 de dolari din preţul iniţial

image

Livingul apartamentului 501, scos la vânzare de Necolaiciuc



La al doilea apartament (909) pus în vânzare, Mihai Necolaiciuc lasă însă din preţul cu care l-a achiziţionat şi cere cu 8.000 de dolari mai puţin, adică 410.000 de dolari. Preţul iniţial al acestuia fusese 418.000 de dolari în aprilie 2006. Acum, criza i-a scăzut valoarea, această locuinţă fiind evaluată la 241.000 de dolari.

În preţul cerut de Necolaiciuc este inclus şi mobilierul, iar bucătăriile sunt complet utilate. În oferta de vânzare a apartamentului 909 apare următoarea descriere: „minunatul apartament de la etajul nouă oferă o vedere spectaculoasă către oraş, faimoasa insulă Palm Beach şi Oceanul Atlantic.“ Probabil acesta este şi motivul pentru care locuinţa valorează mai mult decât cea aflată la etajul cinci (apartamentul 501).

Apartamentul de suflet

image

Unul dintre dormitoarele apartamentului 909 care aparţine lui Mihai Necolaiciuc, fost director al CFR


Mihai Necolaiciuc a preferat să rămână doar cu apartamentul 1.103, achiziţionat tot în aprilie 2006 cu 418.000 de dolari, şi evaluat anul trecut la 248.000 de dolari. Toate cele trei locuinţe au aproximativ 112 metri pătraţi şi sunt compuse din câte două dormitoare, două băi şi câte un living care include şi bucătăria.

Ansamblul rezidenţial în care se află are parcare proprie, piscină interioară, săli de sport, bibliotecă şi este decorat cu sute de plante exotice şi fântâni arteziene. Nu lipsesc nici magazinele de lux sau restaurantele.

Complexul, păzit non-stop

image

Complexul în care trăieşte şi fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc (foto) este păzit 24 de ore din 24. Cu toate acestea, Mihai Necolaiciuc este de negăsit. Dat în urmărire internaţională în octombrie 2005 şi arestat în lipsă în martie 2006, Necolaiciuc a devenit investitor în SUA.

Îşi plăteşte taxele la timp şi duce o viaţă de nabab. Autorităţile române încă mai fac inventarul jafului făcut la CFR. Până acum, anchetele deschise pe numele lui Necolaiciuc arată un prejudiciu adus statului român de peste 52 de milioane de euro. Această sumă reprezintă cel mai mare „tun“ dat de un bugetar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite