EXCLUSIV Sandu Geamănu: „Copiii au luat maşina lui Becali doar ca să se plimbe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EXCLUSIV Sandu Geamănu: „Copiii au luat maşina lui Becali doar ca să se plimbe”
EXCLUSIV Sandu Geamănu: „Copiii au luat maşina lui Becali doar ca să se plimbe”

Membrii grupării lui Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu, care au furat Mercedesul lui Gigi Becali, au fost trimişi astăzi în judecată, de către procurorii Parchetului Capitalei, pentru mai multe infracţiuni de furt, tăinuire, tâlhărie şi şantaj.

Potrivit anchetatorilor, gruparea lui Sandu Geamănu, formată din David Constantin Stan, zis Chioru, Tinel Niculae, Paul Mihalache, Adrian Stănilă şi Ştefan Mărgean, viza exclusiv maşinile de lux.

Citiţi şi:




Interlopii, interceptaţi

Procurorii l-au interceptat pe Sandu Geamănu, în timp ce vorbea cu fratele său, Petre Ilie, încarcerat într-un penitenciar din Belgia. Potrivit convorbirilor, Alexandru Ilie cunoştea amănunte despre comiterea furtului autoturismului Mercedesul aparţinând lui Gigi Becali. Finanţatorul FC Steaua nu s-a constituit parte civilă în dosar.

Discuţia dintre fraţii "Geamănu"

Alexandru Ilie: Păi da! Ce s-a întâmplat? Să înţelegi ce vreu să spun: nişte băieţi...Gheorghe şi Ion...

Petre Ilie: Da!

Alexandru Ilie: Mergeau pe stradă şi au văzut o maşină pornită cu cheile în ea!

Petre Ilie: Da!

Alexandru Ilie: Copiii! Copiii când au văzut o maşină mai aşa, au zis „hai dom’le să luăm să ne plimbăm şi noi cu ea, dacă au văzut că proprietarul nu-i acolo!”

Petre Ilie:  Da!

Alexandru Ilie: Şi au luat copiii doar  să se plimbe cu maşina!

Petre Ilie: Îhî!

Alexandru Ilie: Maşina era un S, Mercedes ultimul tip!

Petre Ilie: Da!

Alexandru Ilie: Era a lui Becali!

Maşinile furate, nerecuperate

„Locotenenţii” lui Sandu Geamănu furau numai maşini de lux. Cele mai multe maşini furate nu au mai fost recuperate nici până în ziua de azi. Un singur autoturism au abandonat hoţii, dar numai după ce l-au „şifonat” zdravăn.

Acuzaţiile aduse membrilor clanului Geamănu

1.    Alexandru Ilie şi David Constantin Stan au fost acuzaţi pentru tăinuire în legătură cu autoturismul Volkswagen Touareg, sustras la data de 18 iunie 2008, de pe strada Atelierele Noi. Maşina nu a  fost recuperată până în prezent, iar hoţul nu a fost identificat, dar mai multe bunuri din autoturism (telefoane, carte de identitate, legitimaţii, cartele SIM) au fost valorificate de Sandu Geamănu şi de Chioru’.

2.    Ştefan Mărgean şi Tinel Niculae au fost acuzaţi de furt calificat şi tâlhărie, iar Alexandru Ilie şi David Constantin Stan de şantaj şi tăinure în legătură cu furtul autoturismului Mercedes S350, sustras la data de 2 iulie 2008, de pe Bulevardul Ion Mihalache. Autotusimul nu a fost recuperat, dar procuorii au dovezi potrivit cărora a fost furat de Ştefan Mărgean şi de Niculae Tinel, iar Sandu Geamănu şi Chioru i-au cerut proprietarului 6.000 de euro pentru aş recupera Mercedesul.

3.    Tinel Niculae şi David Constantin Stan au fost acuzaţi de furt calificat în legătură cu autotusimul A6, sustras în data de 8 ianuarie 2009, de pe strada Petre Ispirescu.

4.    David Constantin Stan şi Adrian Stănilă au fost acuzaţi de furt calificat, iar Alexandru Ilie de tăinuire, în legătură cu BMW X5, sustras la data de 19 ianuarie 2009, de pe bulevardul Ion Mihalache.

5.    David Constantin Stan, Tinel Niculae, Ştefan Mărgean şi Adrian Stănilă au fost acuzaţi de furt calificat, iar David Constantin Stan pentru şantaj, în legătură cu furtul maşinii Mercedes S500, proprietatea lui Gigi Becali, sustras la data de 26 ianuarie 2009, din Pipera, judeţul Ilfov.

6.    David Constantin Stan este acuzat de furt calificat, în legătură cu autoturismul Mercedes C320 CDI, sustras la data de 28 martie 2009, pe strada Aviator Popişteanu. Autoturismul nu a fost recuperat.

7.    Paul Sorin Mihalache a fost acuzat de furt calificat în legătură cu autoturismul Porche Cayenne.

Citiţi mâine în ediţia tipărită a ziarului Adevarul mai multe detalii despre modul cum cei din clanul Geamănu au operat în cazul Becali!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite