Lazarov, profit de 1,2 milioane €

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Companiile deţinute de Valeriu Lazarov în România au înregistrat în 2007 o cifră de afaceri totală de circa 5,88 milioane de euro, businessul lui de pe piaţa românească de televiziune fiind la jumătate faţă de cel din Spania, scrie Mediafax.

Cele şase societăţi pe care Valeriu Lazarov le deţine în România - Prime Time World Broadcast SA, Prime Time World Bucureşti SRL, Dream Production SRL, La Dolce Vita Productions Grup SRL, Sagitarius Communications SA şi Super Mobil SRL - au avut un profit total net de circa 1,22 milioane de euro, potrivit cifrelor publicate pe ­site-ul­­ Ministerului de Finanţe.

Într-un interviu pentru agenţia de ştiri, producătorul TV spune că poartă discuţii cu postul Antena 1 pentru două emisiuni de divertisment, dar şi pentru continuarea programului „Din dragoste“.

De asemenea, Lazarov vorbeşte despre „Revelion Magic“, emisiunea ce va fi difuzată de TVR în noaptea dintre ani şi pe care o va filma la începutul lunii decembrie.

Lazarov consideră că “inspiraţia divină” l-a ajutat să investească în sectoare care nu au fost atinse încă de criza financiară, dar se aşteaptă ca producţiile sale din televiziune să fie afectate.

Omul de afaceri mărturiseşte că nu are de gând să-şi facă propria televiziune, dar şi că emisiunea “Surprize, surprize” nu va reveni pe micile ecrane, cel puţin nu în prima parte a lui 2009.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite