Târgu-Mureș: Câştigătorii Cupei E.ON – Kinder la fotbal pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri a avut loc festivitatea de decernare a premiilor  Cupei E.ON - Kinder la fotbal copii. Competiţia sportivă ajunsă la cea de-a treia ediţie, s-a desfăşurat în perioada 1- 4 septembrie la Târgu Mureş, Ungheni şi Sângeorgiu de Mureş.

Ediţia din acest an a Cupei E.ON - Kinder a avut la start un număr impresionant de echipe - 46 - din întreaga ţară, în lupta pentru podium fiind angrenaţi peste 500 de copii.

După trei zile de meciuri aprig disputate, în care micii jucători au demonstrat mult talent şi dăruire, clasamentul Cupei E.ON – Kinder este:

La Grupa de copii născuţi în anul 1998:

Locul I: Oţelul  Galaţi
Locul II: LPS Piteşti
Locul III: Luceafărul  Brăila

La Grupa de copii născuţi în anul 2000:

Locul I: Oţelul  Galaţi
Locul II: Luceafărul  Brăila
Locul III:  LPS Piteşti

La Grupa de copii născuţi în anul 2001:

Locul I: Oţelul  Galaţi
Locul II: Şc. de Fotbal Marius Baciu Mediaş
Locul III: FC Braşov

De asemenea, s-au acordat şi premii individuale, astfel:

La Grupa de copii născuţi în anul 1998:

Premiul pentru cel mai bun jucător al turneului:
- Blănaru Mădălin – Oţelul Galaţi

Premiul pentru cel mai bun portar:
- Scorici Bogdan – Steaua Bucureşti

Premiul pentru golgeterul turneului:
- Blănaru Mădălin – 9 goluri - Oţelul Galaţi
- Coman Florinel – 9 goluri - Luceafărul Brăila
- Ganea George – 9 goluri - FC Braşov ‘99
- Vasilică Mihai – 9 goluri - LPS Piteşti

La Grupa de copii născuţi în anul 2000:

Premiul pentru cel mai bun jucător al turneului:
- Florea Marius – Oţelul Galaţi

Premiul pentru cel mai bun portar:
- Bălbărău Raul – Oţelul Galaţi

Premiul pentru golgeterul turneului:
- Şefer Antonio – 8 goluri - Oţelul Galaţi
-Doda Andrei - 8 goluri - Şc. de Fotbal Marius Baciu Mediaş

La Grupa de copii născuţi în anul 2001:

Premiul pentru cel mai bun jucător al turneului:
- Băndac Bogdan - Oţelul Galaţi

Premiul pentru cel mai bun portar:
- Boureanu Andrei – FC Braşov

Premiul pentru golgeterul turneului:
- Popa Alex - 17 goluri - ACS Kinder E.ON 1 Sângiorgiu de Mureş

Prin numărul mare de echipe participante, turneul organizat de Clubul A.C.S. Kinder Sângeorgiu de Mureş cu sprijinul Grupului E.ON a fost competiţia fotbalistică pentru copii de cea mai mare anvergură din acest an, în judeţul Mureş.

”Cupa E.ON - Kinder face parte dintr-un program de responsabilitate socială a companiei E.ON România şi care are ca scop asigurarea unui cadru propice copiilor pentru practicarea sportului. Totodată, programul îşi propune să conştientizeze părinţii cu privire la rolul care le revine în a-şi încuraja şi sprijini copiii să practice sportul.
Ediţia din acest an a Cupei E.ON - Kinder 2009 ne-a impresionat în mod deosebit atât în ceea ce priveşte amploarea, organizarea cât şi în ceea ce priveşte calitatea fotbalului jucat. Cred că prin prestaţia lor deosebită la acest turneu, micii sportivi ne-au oferit o adevărată lecţie a ceea ce înseamnă dăruire, spirit de echipă şi spirit de fair-play”, a declarat Dan Morari, director general al E.ON Gaz România.

La finalul turneului, vicepreşedintele Clubului A.C.S. Kinder, Pop Lupu Coriolan, a declarat: „Sunt încântat că şi ediţia din acest an a Cupei E.ON - Kinder a fost o reuşită. Acest turneu a fost o provocare pentru noi din perspectiva asigurării tuturor condiţiilor necesare bunei lui desfăşurări, având în vedere în special numărul mare de echipe participante. Rezultatele ne fac să fim încrezători în viitorul acestui proiect, şi ne-au întărit convingerea că suntem aproape de cerinţele fotbalului juvenil modern. Doresc să mulţumesc partenerului nostru tradiţional, Grupul E.ON, precum şi celorlalţi sponsori pentru contribuţia lor importantă, fără de care acest turneu nu s-ar fi putut realiza”.

Echipa gazdă a Cupei E.ON - Kinder, A.C.S. Kinder Sângeorgiu de Mureş a obţinut în urmă cu trei ani, la Campionatul Mondial de Fotbal de la Vellmar, Germania. titlul de vicecampioană mondială la categoria de vârsta 10-11 ani.

În anul 2008 fiecare grupă de copii a adus trofee Clubului A.C.S. Kinder. Astfel, Grupa 1993 a câştigat locul III la Campionatul Naţional de Fotbal şi locul I la Turneul “Viitorul Zalău”, Grupa 1994 – locul II la Turneul organizat în Ungaria, Grupa 1995 – locul V la Campionatul Naţional şi locul II la Cupa Gheorghe Hagi - faza naţională, Grupa 1996 - locul II la Turneul din Slovacia şi locul II la Competiţia Naţională de Fotbal în sală, Grupa 1997 – locul I la Campionatul Judeţean de Fotbal, iar  Grupa 1998 – locul II la Cupa Napoca din Cluj-Napoca.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite