Duşuri reci pentru jumătate din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele peste 25.000 de familii din Bacău racordate la sistemul centralizat de încălzire se spală de mai bine de trei săptămâni la lighean sau fac duşuri reci. Lumea este revoltată, iar

Cele peste 25.000 de familii din Bacău racordate la sistemul centralizat de încălzire se spală de mai bine de trei săptămâni la lighean sau fac duşuri reci.

Lumea este revoltată, iar liniile telefonice ale CET s-au înroşit din cauza plângerilor. "Ne-au spus să avem răbdare până fac revizia anuală, adică până pe 1 septembrie. Dar eu fac în continuare baie la lighean", se plânge George Mardare.

CET a rămas fără gaz

Furnizorul de agent termic spune însă că are mâinile legate. CET nu mai primeşte combustibil de la E.On Gaz din cauza unei datorii de 3 milioane de lei, la care se adaugă penalităţi de 9 milioane de lei. Conducerea societăţii a făcut o cerere de radiere a penalităţilor către Guvern, pentru a putea relua furnizarea apei calde.

"Aşteptăm o restanţă pe care Guvernul o are la noi şi vrem să facem un credit prin care să acoperim nevoia de combustibil", a declarat Vasile Drăguşanu, directorul CET Bacău.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite