Taxa de acces în Delta Dunării a fost suspendată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taxa de acces  în Delta Dunării  a fost suspendată
Taxa de acces în Delta Dunării a fost suspendată

Haos în Delta Dunării, după ce recent introdusa taxă de acces pe traseele turistice a fost suspendată la finele săptămânii. La Tucea şi în Deltă nimeni nu pare să ştie exact motivul suspendării şi mai ales de când intră în vigoare.

„Mai multe amănunte poate aflăm mâine (luni, n.r.) când modificările vor fi, se pare, publicate în Monitorul Oficial” a declarat purtătorul de cuvânt al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Liliana Ivancenco.

Agenţii de turism sunt nemulţumiţi de instabilitatea legislaţiei şi spun că au probleme cu turiştii. “Acum două trei zile le-am luat banii, am fost la Administraţia Rezervaţiei Biosfererei Delta Dunării (ARBDD) şi am plătit pentru un grup de 40 de persoane şi acum aflu, şi ei află, că s-a suspendat taxa.

Cine şi când ne va da banii înapoi? Ştiu cum funcţionează birocraţia la stat: până recuperăm banii trec ani, sau poate nici nu se dau înapoi. Cine a fost fraier şi a plătit, rămâne cu taxa plătită, cine vine de acum încolo s-a scos”, a declarat un operator de turism din Deltă.

La rândul lor, agenţii care colectau taxa de 20 de lei pentru ARBDD spun că mulţi turişti au venit să îşi ceară banii înapoi, stârnind adevărate scandaluri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite