Dunărea rămâne în cod portocaliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atenţionările de cod galben şi portocaliu de inundaţii pe Dunăre au fost prelungite de hidrologi până vineri, la ora 14.00.

Apele fluviului sunt în creştere în sectorul Tulcea cu 11 centimetri, iar nivelul apelor în localităţile din judeţ este foarte ridicat. Ploile şi infiltraţiile au afectat mai multe localităţi din Delta Dunării.

Viteza de circulaţie a autovehiculelor pe digul-şosea Smârdan-Măcin va fi restricţionată începând de luni dimineaţa în urma creşterii nivelului apelor.

Un autobuz, un microbuz cu mai multe persoane şi câteva maşini au rămas blocate ieri pe drumul judeţean 570, între Malovăţ şi Baia de Aramă, din cauza zăpezii viscolite de pe carosabil. „Sunt peste 20 de persoane blocate într-un microbuz, într-un autobuz şi câteva autoturisme.

La faţa locului au fost trimise utilaje de deszăpezire care vor debloca drumul. Important este că printre cei blocaţi nu sunt copii, femei însărcinate sau persoane care să aibă nevoie de asistenţă medicală", a explicat căpitanul Liviu Borugă, şeful Centrului Operaţional din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite