Dumitru Bucşaru, căutat de justiţia din Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei de fotbal Unirea Urziceni, Dumitru Bucşaru, i-a dat în judecată pe poliţiştii bulgari care l-au depistat în trafic pe omul de afaceri circulând cu 117 km/oră, într-o zonă în care viteza maximă admisă era de 60 km/oră.

El este citat la 5 mai 2010, la Tribunalul Regional din Dupniţa, într-un proces în care contestă contravenţia primită - amendă de 200 de leva (aproximativ 100 de euro) şi suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de trei luni.

Radarul bulgarilor l-a depistat pe Dumitru Bucşaru, la 22 noiembrie 2009, când conducea un autoturism Bentley cu viteza de 117 km/oră. Potrivit datelor poliţiştilor bulgari, Dumitru Bucşaru mergea spre oraşul Sofia. Imediat ce a primit contravenţia, Bucşaru a contestat-o întrucât pe parcursul procesului, până se dă o decizie definitivă, el îşi poate folosi permisul de
conducere.

Citat degeaba în România

După ce l-au citat în zadar de mai multe ori în România pe patronul Unirii Urziceni, judecătorii bulgari au apelat la ajutorul colegilor români de la Judecătoria Buftea pentru a-l putea audia pe omul de afaceri.

Întreaga procedură s-a derulat prin intermediul ministerelor de Justiţie din România şi din Bulgaria. După trei termene de judecată, la instanţa ilfoveană, unul dintre avocaţii lui Dumitru Bucşaru s-a prezentat la 17 martie 2010 şi a semnat că a luat la cunoştinţă despre existenţa procesului din Bulgaria.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite