Duete inedite la Romanian Music Awards

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva mii de ieşeni sunt aşteptaţi în această seară în faţa Palatului Culturii la cea de-a şasea ediţie a „Romanian Music Awards”, unde participă peste 120 de artişti.

Câteva mii de ieşeni sunt aşteptaţi în această seară în faţa Palatului Culturii la cea de-a şasea ediţie a „Romanian Music Awards”, unde participă peste 120 de artişti.

Evenimentul este organizat de Music Channel şi face parte din manifestările prilejuite de împlinirea a 600 ani de la atestarea documentară a Iaşiului. La „Romanian Music Awards” vor fi premiaţi cei mai buni artişti români, votaţi de public pe site-ul www.1music.ro. 

Printre cei care vor urca pe scena din faţa Palatului Culturii se numără nume de succes ale industriei muzicale din România, precum IRIS, DJ Project, Fly Project & Tom Boxer feat. Anca Parghel, Alex şi David DJ. Lor li se va alătura trupa N.O.H.A, care va interpreta binecunoscutul single “Tu Cafe”. Artiştii sunt cazaţi la hotelurile Ramada şi Moldova.

 Spectacolul începe la ora 20.00 şi va dura cel puţin trei ore, promit organizatorii. Gala va fi prezentată de Răzvan Popescu de la Radio 21, Andreea Bănică şi Mugur Mihăescu. Organizatorii nu au dorit să dezvăluie programul integral al evenimentului.

Tot în cadrul „Romanian Music Awards” au loc două concerte în club Office. În această seară, Yves LaRock mixează la Grand Opening Party, urmând ca mâine după miezul nopţii, DJ Andi şi DJ Rynno să asigure atmosfera la Afterparty.

image

O parte dintre artiști vor cânta împreună pe scenă, dar nu în dueturile cunoscute de public. Vom avea și invitaţi-surpriză din străinătate

image


Adi Simion
Director executiv Music Channel

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite