Drumurile din Maramureş, blocate de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumurile din Maramureş, blocate de zăpadă
Drumurile din Maramureş, blocate de zăpadă

Mai multe zone din ţară au fost luate prin surprindere de ninsori în cursul zilei de marţi. Astfel, drumuri care făceau legătura între importante oraşe ale ţării au fost blocate de zăpadă, fiind nevoie de intervenţia celor de la Drumuri şi Poduri pentru a elibera şoseaua.

Mai citeşte şi:



UPDATE 00.43 La această oră traficul din judeţul Maramureş este afectat din cauza viscolului şi a ninsorii, informează realitatea.net.

Pe DN 18 ce leagă Baia Mare de Sighetu Marmaţiei stratul de zăpadă măsura, marţi seară, 10 cm, iar circulaţia autovehiculelor se desfăşura cu dificultate. Vizibilitatea era şi este în continuare redusă iar vântul puternic a pus la pământ mai mulţi copaci.

Angajatii secţiei de Drumuri naţionale Baia Mare au intervenit pentru tăierea copacilor prăbuşiţi şi degajarea carosabilului.

Probleme au fost semnalate, marţi seară, şi pe DJ 184 Cavnic-Ocna Şugatag, unde, din cauza zăpezii, s-au înregistrat blocaje rutiere, iar drumarii de la Drumuri şi Poduri Maramureş au acţionat pentru deszăpezire, informează realitatea.net.

De asemenea, din cauza vântului puternic, mai mulţi copaci din zona centrală municipiului Arad au fost rupţi de rafalele de vânt, în această dimineaţă. Unul dintre ei a căzut chiar pe autoturismul unui consilier local.

Prognoza meteorologică transmisă de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru intervalul 12-20 octombrie, avertizează că vremea se va răci treptat devenind deosebit de rece pentru această perioadă. Potrivit prognozei, zilele acestea, în majoritatea regiunilor ţării cerul va fi noros şi vor cădea precipitaţii mixte, care în zonele nordică şi montană se vor transforma în ninsoare. Vântul va avea, de asemenea, intensificări în toate regiunile.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite