Vezi care sunt drumurile blocate din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrarile de intretinere au provocat ambutieaje pe mai multe drumuri nationale din tara
Lucrarile de intretinere au provocat ambutieaje pe mai multe drumuri nationale din tara

Circulaţia este închisă sau deviată pe şase drumuri naţionale din cauza lucrărilor de întreţinere şi modernizare.

În judeţul Constanţa, în zona Cernavodă, DN22C este închis pentru lucrări între kilometrii 0 şi 4+100 de metri. Conducătorii auto pot utilizeze rutele ocolitoare prin Hârşova - DN2A sau prin Ostrov - DN3 (unde se traversează Dunărea cu bacul).

În judeţul Alba, pasajul superior peste calea ferată de pe DN1, situat la intrarea în municipiul Alba Iulia dinspre Sebeş, între kilometrii 377+923 metri şi 378+116 metri, este închis pentru lucrări. Autovehiculele circulă pe rute ocolitoare, astfel:
• Pe direcţia DN74 Abrud - Zlatna - Alba Iulia:
- strada Moţilor - Bulevardul Republicii - strada Tudor Vladimirescu - strada Al.I.Cuza - centura municipiului Alba Iulia;
• Pe direcţia Deva - Alba Iulia - Cluj-Napoca:
- DN7- DN1, kilometrul 377+ 923 metri - centura municipiului Alba Iulia - DN1, kilometrul 385+200 metri;
• Pe direcţia Cluj-Napoca - Alba Iulia - Deva:
- DN1, kilometrul 378+116 metri - centura municipiului Alba Iulia - DN1, kilometrul 377+ 923 metri - DN7.
În judeţul Ilfov, pe DN5, de la ieşirea din municipiul Bucureşti până la limita cu judeţul Giurgiu, între kilometrii 7+573 metri şi 19+220 metri, se execută lucrări de modernizare care includ refacerea suprafeţei carosabile şi amenajarea unor intersecţii cu sens giratoriu. Pe unele porţiuni traficul rutier se desfăşoară restricţionat, pe o bandă, dirijat de semafoare sau piloţi de trafic.
Reamintim, de asemenea, că în judeţul Ilfov, pe DN1A Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 18+230 metri, în zona Buftea, se execută lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată. Circulaţia dinspre Bucureşti către Ploieşti este deviată pe strada Fulger din oraş.
În judeţul Argeş, în localitatea Valea Ursului, comuna Bascov, pe DN7, la kilometrul 120+650 de metri, la o trecere la nivel cu calea ferată conducătorii auto reduc viteza mai mult decât este necesar. Mai ales vinerea şi duminica după-amiaza, în zonă se formează coloane de autovehicule.
În judeţul Mureş, pe DN13A Bălăuşeri - Praid, în zona Viforoasa, au demarat lucrări la un pod, la kilometrul 8+696 metri. Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone circulă pe o variantă locală, iar traficul greu de pe ruta Bălăuşeri - Sovata - Gheorgheni (DN13A - DN13B) se desfăşoară deviat, pe DN15, prin Reghin şi Topliţa. Se preconizează că lucrările vor fi terminate la sfârşitul lunii noiembrie.
Pe DN1-Centura de Vest a municipiului Ploieşti se execută lucrări de reparaţii şi întreţinere pe pasarela de la Brazi, la kilometrul 55+720 metri, pe prima bandă a sensului de mers Braşov - Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite