Drumuri blocate din cauza taxei auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de timişoreni s-au strâns ieri dimineaţă în faţa Prefecturii Timiş pentru un protest neautorizat împotriva deciziei Guvernului de a tripla taxa auto. Şoferii nemulţumiţi au

Peste 200 de timişoreni s-au strâns ieri dimineaţă în faţa Prefecturii Timiş pentru un protest neautorizat împotriva deciziei Guvernului de a tripla taxa auto.

Şoferii nemulţumiţi au scandat „Jos taxa” şi „Încă o Revoluţie”, au blocat strada şi liniile de tramvai. După o oră, timişorenii au pornit în coloană spre Calea Aradului, şi-au parcat maşinile în mijlocul străzii, le-au încuiat şi le-au lăsat acolo, blocând astfel intrarea în Timişoara.

„Nu vrem să discutăm cu nimeni, vrem să se renunţe la triplarea taxei! Ne-am săturat de minciuni! Eu unul vreau să îmi iau maşină dar nu pot, pentru că e mai scumpă taxa”, a declarat Marcel Păcurar, un şofer protestatar.

Sicriu pentru Tăriceanu

Cozile de maşini de la intrarea în Timişoara s-au întins pe mai mulţi kilometri, iar spiritele s-au liniştit abia după sosirea prefectului. Cei prezenţi la protest au cerut autorizarea unui miting legal, dar încă nu se ştie data.

Şoferii nemulţumiţi au protestat ieri şi în Arad. Sute de maşini au blocat circulaţia în oraş şi pe drumurile spre vama Nădlac, iar manifestanţii au adus în faţa Primăriei două sicrie în care au spus că ar trebui să stea Călin Popescu Tăriceanu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite