Bucureşti: Crimă sângeroasă în cartierul Drumul Sării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit, aseară, după ce a fost atacată pe strada Drumul Sării din Capitală, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul- şef Christian Ciocan. GALERIE FOTO

UPDATE, ora 14.30

Poliţiştii au realizat portretul robot în baza datelor oferite de mai multe persoane, printre care şi fiul victimelor. Criminalul are între 1.70 şi 1.75 înălţime, constituţie astenică, ten închis şi păr închis la culoare. Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei îi roagă pe cei care deţin date despre persoana căutată să sune la Dispeceratul 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE, ora 12.00

Horia Traian Popeea (67 de ani) şi Cornelia Popeea (60 de ani), doi pensionari în vârstă de aproximativ 60 de ani, au fost loviţi cu sânge rece cu mai multe lovituri de cuţit.

În urma loviturilor, femeia a decedat iar bărbatul este la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca. Din primele cercetări, motivul producerii tragediei ar fi jaful.

Vecinii familiei susţin însă că cei doi bătrâni nu erau bogaţi şi trăiau din pensie. „Erau nişte oameni foarte cumsecade. Sunt şocată! Îmi este frică să mai ies din casă! Am fost jefuită şi eu anul trecut“, a declarat Ecaterina Păncescu, în vârstă de 71 de ani, una dintre vecinele soţilor Popeea.

UPDATE, ora 11.30

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat că bărbatul înjunghiat în coapse a fost operat iar starea sa este stabilă. Cazul este cercetat de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei.

La această oră poliţişti criminalişti sunt la faţa locului, urmând ca detalii suplimentare despre împrejurările în care a murit persoana respectivă şi în care a avut loc tentativa de tâlhărie să fie făcute publice ulterior.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite