Drumul spre Moneasa este plin de capcane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un utilaj defect a amânat reabilitarea unei porţiuni de şosea

Autorităţile dau asigurări că drumul va fi refăcut în această primăvară.

Drumul de la Arad spre staţiunea Moneasa este, pe anumite porţiuni, un adevărat calvar pentru cei care doresc să ajungă în „Perla” Munţilor Apuseni. Deşi sunt locuri reabilitate, pe care se poate circula în condiţii bune, sunt şi câteva tronsoane care întind la maximum nervii şoferilor.
Cea mai dificilă porţiune este situată între fântâna cu apă sulfuroasă de la Mocrea şi intrarea în oraşul Ineu, unde maşinile se zgâlţâie din toate încheieturile pe suprafaţa de drum denivelată şi plină de gropi. Drumul este aşa de ani de zile, fără ca vreo administraţie care s-a aflat la cârma judeţului
să-l reabiliteze. Abia în ultimii doi ani, autorităţile s-au apucat de reparaţii. Lucrarea, deşi începută, n-a fost adusă la bun sfârşit.
„Utilajul firmei angajate să facă reabilitarea s-a stricat, astfel că nu s-a reuşit reabilitarea lui anul trecut. Noi estimăm că, odată cu încălzirea vremii, lucrarea va continua, astfel ca prin luna aprilie drumul să fie deja gata”, a declarat Pavel Zahorecz, şeful Serviciului de Administrare a Drumurilor şi Podurilor din cadrul Consiliului Judeţean Arad.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite