Droguri la penitenciarul Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetă la Penitenciarul de maximă Siguranţă Craiova după ce în această seară supraveghetorii au depistat o persoană care a încercat să introducă droguri în penitenciar. Este vorba de heroină. Anchetatorii au chemat de acasă întreaga conducere a instituţiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova (PMS) Craiova, este vorba de o femeie care a şi fost reţinută în această seară după ce s-a descoperit că a încercat să introducă droguri în închisoare.   Femeia, a cărei identitate nu a fost însă dezvăluită, venise chiar la schimbarea gărzii supraveghetorilor, pentru ai aduce pachet concubinului aflat în detenţie.

Heroina ascunsă în bucata de Kaiser


La control însă gardienii au descoperit ascunsă într-o bucată de kaiser o bilă cu diametrul de circa 2 cm, în care se aflau 10 grame de praf alb suspectat a fi heroină. În momentul descoperirii pliculeţului cu drog, femeii i s-a făcut rău, iar anchetatorii au fost nevoiţi să cheme o ambulanţă. În închisoare se mai află şi fratele acesteia, însă surse judiciare susţin că destinatarul drogurilor nu era concubinul acesteia. 

Cercetările au fost preluate de procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Crimă Organizată Craiova. Alţi patru tineri au fost reţinuţi astăzi şi se află în cercetări după ce au fost prinşi în flagrant de ofiţerii BCCOA în timp ce vindeau câteva zeci de grame de haşiş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite