Drăgănescu „aranjează“ listele PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Posibila revenire a prefectului de Timiş, Ovidiu Drăgănescu, în politică, dă peste cap ordinea candidaţilor stabiliţi pentru alegerile parlamentare în filiala PNL Timiş. Drăgănescu a

Posibila revenire a prefectului de Timiş, Ovidiu Drăgănescu, în politică, dă peste cap ordinea candidaţilor stabiliţi pentru alegerile parlamentare în filiala PNL Timiş. Drăgănescu a început deja discuţiile cu conducerea partidului şi pare interesat să candideze în Colegiul 1 din Timişoara, zonă în care are şi domiciliul.

Candidatul anunţat până acum în acest colegiu, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Timiş, Horia Cristian, ar putea fi scos din schemă. „Din considerente obiective, filiala Timiş nu are un cuvânt de spus în această situaţie. Ca atare, Biroul Politic Central are cuvântul final, iar eu mă voi supune”, a spus Cristian.

Situaţia creată de Ovidiu Drăgănescu i-a pus pe jar şi pe alţi candidaţi. „Nu cred că e corect ce se întâmplă pentru că, în mod normal, ar fi trebuit ca, încă de acum o lună, prefectul să-şi dea demisia, pentru că aşa prevede legea. În cazul în care va veni el, va şunta un coleg”, a spus Viorel Coifan, fost candidat din partea Alianţei pentru Timiş la Consiliul Judeţean. Acesta din urmă va candida pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 3 din Timişoara.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite