Două zile de muzică non-stop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

aşteptaţi peste o mie de participanţi. Cei care vin din ţară pot campa gratuit în incintă, iar mâine, de la ora 16.00, începe şi tradiţionalul concurs de badminton. Un bilet pentru o seară

aşteptaţi peste o mie de participanţi. Cei care vin din ţară pot campa gratuit în incintă, iar mâine, de la ora 16.00, începe şi tradiţionalul concurs de badminton. Un bilet pentru o seară costă 25 de lei, în timp ce abonamentul pentru întreaga perioadă este 40 de lei. Accesul este gratuit în timpul zilei.
"Ideea de 48 de ore de party a venit acum cinci ani, când ne gândeam cum să facem ca un chef să nu se termine dimineaţa şi să continue întreg weekendul. Rezultatul a fost o reuşită", spune Radu Radoslav, alias DJ Dudu, unul dintre organizatori. Ajuns acum la a cincea ediţie, "48 de ore" a devenit evenimentul principal open-air al scenei breakbeat în România. "Anul acesta va apărea şi o a doua scenă, care va asigura suportul muzical pe perioada zilei, cu soul, funk, lăsând loc genurilor consacrate dancefloor pentru scena mare, seara. Stilurile muzicale vor alterna", spune DJ Dudu.

Invitaţi celebri
DJ de drum-n-bass şi breakbeat apreciaţi în ţară, dar şi DJ cunoscuţi la nivel mondial sunt invitaţii de anul acesta. "În 2006, în premieră pentru România, anonimTM îl prezintă pe DJ Bailey (metalheadz, BBC1xtra, intasound). DJ-ul şi gazda renumitei emisiuni Intabeats de pe BBC 1Xtra, Bailey este unul dintre cei mai buni DJ de drum-n-bass actuali. Rennie Pilgrem (TCR, uk), DJ-ul de breakbeat numărul unu mondial, vine însoţit de MC Chickaboo, ambii din partea labelului londonez TCR. Cei doi sunt cuplul numărul unu mondial la ora actuală în ceea ce priveşte ritmurile breakbeat", a declarat DJ Dudu. Kabuki (liquid V, precision breakbeat research, de), Circuit Breaker (viperJive, dangerous drums, lot49, de) sunt alţi invitaţi celebri aşteptaţi la festival.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite