Dosarul “Mită la arbitri”. Sorin Ţerbea vrea să fie eliberat pe cauţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afaceristul mureşean Sorin Ţerbea rămâne în arest foto ardevarul
Afaceristul mureşean Sorin Ţerbea rămâne în arest foto ardevarul

Omul de afaceri Sorin Ţerbea, arestat preventiv pentru 29 de zile, în dosarul „Mită la arbitri”, vrea să fie cercetat în stare de libertate. Avocaţii acestuia au depus două cereri de eliberare provizorie la Tribunalul Bucureşti. Judecătorii vor lua în discuţie luni cuantumul cauţiunii şi dacă aceasta este admisibilă, iar marţi vor decide dacă se impune eliberarea omului de afaceri prin control judiciar.

Arestaţi pe 25 septembrie


Fostul şef al CCA Vasile Avram şi omul de afaceri Sorin  Ţerbea au fost arestaţi preventiv în 25 septembrie, într-un dosar în care sunt acuzaţi de luare şi, respectiv, dare de mită.

Potrivit DNA, în 21 mai 2011, Vasile Avram, supervizor la meciul FCM Târgu Mureş - Universitatea Cluj, din ultima etapă a campionatului trecut, ar fi primit de la Ţerbea, prin intermediari, suma de 19.000 de euro, în scopul delegării unor arbitri agreaţi de formaţia mureşană în sezonul 2011/2012.


Transport gratuit cu elicopterul

Procurorii mai notează că, în aceeaşi împrejurare şi în acelaşi scop, Vasile Avram a beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucureşti-Tîrgu-Mureş şi retur, „folos oferit de Ţerbea Sorin Ioan”.

PRECEDENT De ce plimbarea lui Vasile Avram cu elicopterul reprezintă şpagă?

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite