Donaţii-record pentru azilul de bătrâni din Huşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

jumătate de an îşi primeau hrana de zi cu zi din mila furnizorilor de alimente din cauză că datoriile Centrului erau foarte mari, patronul unui grup de firme din judeţul Vaslui a hotărât să

jumătate de an îşi primeau hrana de zi cu zi din mila furnizorilor de alimente din cauză că datoriile Centrului erau foarte mari, patronul unui grup de firme din judeţul Vaslui a hotărât să intervină în soarta Centrului.
Prin urmare, acesta va face donaţii anuale, de câte 2,5 miliarde lei, pentru a uşura suferinţa bătrânilor aflaţi în îngrijirea Centrului de Îngrijire şi Asistenţă din Huşi. "ţin să îi mulţumesc domnului care ne ajută în numele celor care vor beneficia de această sumă. Este prima sponsorizare foarte consistentă şi firmele care fac astfel de gesturi trebuie să ştie că au numai de câştigat", a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Ionel Armeanu ştefănică, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C) Vaslui. Banii vor acoperi cheltuielile de întreţinere şi vor asigura un trai decent celor o sută de bătrâni aflaţi în îngrijirea Centrului din Huşi. "Se dovedeşte încă o dată că agenţii comerciali nu fac rabat de la omenie. Centrul din Huşi este sprijinit de cinci firme din judeţele Vaslui, Iaşi şi Bucureşti. Acestea alocă atât bani, cât şi produse alimentare Centrului din Huşi. Totodată, sunt şi persoane fizice care donează bani, cea mai mare sumă, 20 milioane de lei, a venit de la un doctor din Bucureşti. Donaţii au venit şi din partea unor persoane din Iaşi şi Piatra Neamţ care au oferit bani instituţiei de la Huşi", a mai spus directorul D.G.A.S.P.C. Vaslui. Povestea umilinţei la care erau supuşi cei 110 bătrâni de la centrul de Asistenţă Socială din Huşi a fost publicată săptămâna trecută şi în ziarul Adevărul, iar oamenii n-au rămas indiferenţi la suferinţa acestora.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite