Agenţia Domeniilor Statului nu se mai desfiinţează!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerului Agriculturii au decis astăzi în cadrul unei şedinţe cu oficiali ai Agenţiei Domeniilor Statului(ADS) şi ai sindicatului salariaţilor instituţiei, să renunţe la desfiinţarea ADS. Anunţul a fost făcut public de către liderul de sindicat, Stelian Naciadi.

"Astăzi a avut loc o întâlnire, la sediul ADS, cu oficialii Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale (MAPDR), oficiali ai ADS şi reprezentanţii sindicatului salariaţilor. Ministrul Agriculturii, prin reprezentanti săi, a comunicat oficial ca s-a renunţat la desfiinţarea ADS", a spus Naciadi.

El a explicat că decizia ministerului Agriculturii a fost influenţată de greva spontană organizată ieri de salariaţii instituţiei.

Pe de altă parte, surse guvernamentale au declarat, pentru NewsIn, că întreaga problematică a descentralizării ministerului a fost amânată până la sfârşitul anului.

Reamintim că mai mult de 100 de salariaţi ai Agenţiei Domeniilor Statului au declanşat ieri o grevă spontană la sediul instituţiei.

Oamenii au protestat deoarece nu au fost consultaţi la realizarea proiectului de descentralizare a ministerului Agriculturii, în urma căruia Agenţia ar fi urmat să fie desfiinţată. Sindicaliştii şi-au exprimat temerea că nu le vor fi plătite salariile compensatorii şi nici nu au garanţia unui loc de muncă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite