Doi muncitori au sărit în aer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi turci au ajuns în stare gravă la spitalul Judeţean Satu Mare, în urma unei explozii care a avut loc la staţia de epurare a municipiului Satu Mare. Ei s-au ales cu arsuri de gradul I şi II pe

Doi turci au ajuns în stare gravă la spitalul Judeţean Satu Mare, în urma unei explozii care a avut loc la staţia de epurare a municipiului Satu Mare. Ei s-au ales cu arsuri de gradul I şi II pe faţă, gât, urechi şi căile respiratorii.

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 14.30, când cei doi turci încercau să consolideze capacul unui rezervor. În rezervorul respectiv, numit metantanc, se amestecă apă cu nămol, combinaţie care emană gaz metan, folosit la procesul de epurare a apei.

Cei doi turci, angajaţi ai firmei care a contractat lucrările de reabilitare a staţiei de epurare, au utilizat aparatul de sudură, iar din cauza acumulărilor de gaze s-a produs o explozie.

Muncitorii, cu vârste de 34 şi 35 de ani, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de ceilalţi angajaţi. Inspectorii de muncă verifică dacă persoanele în cauză erau angajate cu forme legale de muncă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite