Bistriţa: Doi copii au fugit de la o instituţie de ocrotire socială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Doi copii au fugit de la o instituţie de ocrotire socială
Bistriţa: Doi copii au fugit de la o instituţie de ocrotire socială

Doi copii au fugit din Complexul de Servicii Sociale Comunitare Beclean, unul a fost găsit după trei zile de la dispariţie, iar unul este în căutat în continuare.

Potrivit Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud, Sergiu B. (9 ani) şi Ciprian F. (13 ani) au dispărut din instituţia în care sunt ocrotiţi social în data de 23 octombrie a.c..
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au găsit în cursul zilei de luni pe Sergiu B. în timp ce se plimba pe strada Petru Maior din Bistriţa, iar pe Ciprian F. încă îl mai caută.

Ambii copii au fost daţi în urmărire naţională încă din data de 24 octombrie a.c. prin Dispoziţia I.G.P.R. nr. 324607 după ce au fugit din Complexul de Servicii Sociale Comunitare Beclean.


Directorul interimar al DGASPC Bistriţa-Năsăud, Margareta Moldovan, a declarat că al doilea copil a fost văzut la o stână din apropierea Becleanului şi, cel mai probabil, marţi va fi dus şi el înapoi în centru.
„Din primele informaţii, cei doi au sărit gardul şi au fugit. Au profitat de faptul că cel care era de serviciu era în baie. Noi facem oricum o anchetă şi vom stabili sancţiuni în funcţie de gradul de vinovăţie al fiecăruia”, a declarat Moldovan.
În ce priveşte al doilea copil care nu a fost încă găsit, Moldovan spune că îi plac foarte mult câinii şi este posibil ca acesta să fie motivul pentru care a fugit din centru şi s-a dus la o stână.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite