Bucureşti: Doi răniţi din explozia „ţevilor-bombă“, în pericol de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi dintre cei patru muncitori răniţi în explozia din sectorul 2 sunt în continuare în stare gravă la Spitalul de Arşi. Directorul Spitalului de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti, Cristian Niţescu, a declarat, azi-dimineaţă, pentru „Adevărul de Seară“, că cei doi muncitori au însă şanse de supravieţuire. (GALERIE FOTO)

TRAGEDIE: Familii distruse de ţevi-bombă

Este vorba despre Neculai Muhulică, 40 de ani, şi de Constantin Roşu, 43 de ani. „Până în momentul de faţă nu au apărut complicaţii, deşi au arsuri ale căilor respiratorii. Pericolul nu a trecut. Ceilalţi doi, care au arsuri doar la nivelul membrelor şi la faţă vor ieşi din spital cel mai probabil în următoarele zile“, a spus Cristian Niţescu.

Nu s-au stabilit încă vinovaţii
În urma tragediei, maistrul echipei de la Distrigaz, Dumitru Constantin, de 53 de ani, şi-a pierdut viaţa. Deşi reprezentanţii companiei susţin că gazele au fost oprite pe perioada lucrărilor, vecinii şi oficialii Primăriei Sectorului 2 spun că gazele au fost oprite doar după incendiu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că nu s-au stabilit încă vinovaţii producerii exploziei de ieri. „Ancheta este în plină desfăşurare. De cercetare se ocupă procurorul de la Parchetul Primăriei Sectorului 2“, a spus Ciocan. Circa 3.000 de bucureşteni au rămas fără gaz în urma deflagraţiei de ieri din sectorul 2. Aseară, până la ora 22.00, echipele Distrigaz au reluat alimentarea către 500 de clienţi, a anunţat compania într-un comunicat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite