Doi deputaţi, trimişi cu averea la Parchetul General

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputaţii Daniela Aprodu Buruiană şi Stelian Fuia sunt suspectaţi de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) că au dobândit “împreună cu familia o avere ce depăşeşte veniturile

Deputaţii Daniela Aprodu Buruiană şi Stelian Fuia sunt suspectaţi de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) că au dobândit “împreună cu familia o avere ce depăşeşte veniturile realizate”. Inspectorii ANI au decis să sesizeze Parchetul de pe lângă

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cazul celor doi parlamentari, sub suspiciunea de fals, motivaţia fiind aceea că au “completat şi depus spre înregistrare declaraţii de avere ce nu corespund adevărului, datele menţionate în acestea fiind inexacte şi incomplete”.

Agenţia Naţională de Integritate a sancţionat, de asemenea, 121 de angajaţi ai AVAS, pe motiv că aceştia nu şi-au depus declaraţiile de avere şi interese în termenul prevăzut de lege.

Fiecare din cei 121 de angajaţi ai AVAS a fost sancţionat cu 500 de lei, procedura de verificare a averilor funcţionarilor în cauză fiind declanşată din oficiu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite