Doi bucureşteni, în arest preventiv pentru furtul a 300 de maşini de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi bucureşteni, în arest preventiv pentru furtul a 300 de maşini de lux
Doi bucureşteni, în arest preventiv pentru furtul a 300 de maşini de lux

Surse judiciare au afirmat că cele două persoane suspectate că ar fi furat 300 de maşini de lux din in Spania, Italia, Franţa şi Elveţia au primit, astăzi, mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, de la Tribunalul Bucureşti.

Aceleaşi surse au precizat că procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au făcut propunerea de arestare preventivă bazându-se pe dovezi care arată că cei doi au furat 200 de maşini, relatează NewsIn.

Decizia instanţei nu este definitivă.

Bucureştenii reţinuţi pentru că ar fi furat aproximativ 300 de autoturisme de lux din Spania, Italia, Franţa şi Elveţia fac parte dintr-o reţea internaţională, ai cărei membri sunt căutaţi la nivel internaţional.

Cei doi bucureşteni reţinuţi, ieri seară, de procurori, pentru furtul a aproximativ 300 de autoturisme de lux din Spania, Italia, Franţa şi Elveţia, au fost monitorizaţi de Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă mai aproape două luni, timp în care au fost identificate mai multe persoane, atât din ţară, cât şi din străinătate, care au legătură furtul limuzinelor, susţin sursele citate.


Anchetatorii suspectează că cei doi foloseau acte false pentru a închiria maşini din străinătate, pe care le aduceau în România, le fabricau documente false şi le modificau seriile de şasiu şi le înmatriculau în Bucureşti.


Maşinile erau, apoi, vândute. Câteva zeci de astfel de autoturisme au fost identificate şi puse sub sechestru, iar altele au fost lăsate la cumpărătorii de bună-credinţă.

Anchetatorii mai spun că activitatea celor doi ar fi început în 2007.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite