Doi fraţi, arestaţi pentru tâlhărie şi tentativă de omor, în Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi fraţi din judeţul Sălaj au fost arestaţi preventiv pentru tentativă de omor şi tâlhărie. Săptămâna trecută, aceştia, având feţele acoperite, au intrat în casele a patru săteni pe

Doi fraţi din judeţul Sălaj au fost arestaţi preventiv pentru tentativă de omor şi tâlhărie. Săptămâna trecută, aceştia, având feţele acoperite, au intrat în casele a patru săteni pe care i-au agresat şi jefuit, iar pe una dintre victime au aruncat-o în fântâna din curte.
În dimineaţa de 3 martie, Poliţia Sălaj a fost anunţată că, în noaptea precedentă, doi necunoscuţi au intrat în patru gospodării din localităţi ale judeţului, i-au atacat pe proprietari şi au plecat cu diferite sume de bani. Prima victimă a fost o pensionară în vârstă de 65 ani, din Sâmpetrul Almaşului, comuna Hida. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în aceeaşi noapte, pe raza comunei Hida au mai avut loc alte trei evenimente grave, o tentativă de omor şi două tâlhării, toate desfăşurate după acelaşi tipar. Presupuşii autori ai celor patru tâlhării şi a infracţiunii de omor, fraţii Constantin Codruţ G, de 29 ani, şi Simion Ioan G, de 33 ani, domiciliaţi în oraşul Jibou, ambii cu antecedente penale şi fără ocupaţie, au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite