Buzău: Doi tineri sunt acuzaţi pentru violul unei fete în vârstă de 13 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri în vârstă de 17 şi 19 ani au fost reţinuţi, la Buzău, fiind acuzaţi că au violat o fată de 13 ani din localitatea buzoiană Puieşti, transmite Mediafax.

Potrivit subcomisarului Florina Crucianu de la Biroul de Presă al Poliţiei buzoiene, cei doi tineri, ambii din localitatea Puieşti, au fost reţinuţi, marţi seară, pentru comiterea unui viol. Poliţiştii au intervenit în urma reclamaţiei făcute de tatăl fetei violate.

Familia minorei locuieşte, de la începutul verii, în localitatea Puieşti, iar marţi seară fata a plecat de acasă cu un autoturism condus de un cunoscut în vârstă de 21 de ani din comună, însoţit de doi prieteni în vârstă de 17 şi 19 ani.

Minora le-a spus poliţiştilor că a coborât din maşină împreună cu aceştia din urmă şi au intrat într-un imobil aparţinând bunicului unuia dintre ei, unde băiatul de 17 ani a violat-o. După ce acesta a ieşit din încăpere, a venit şi tânărul de 19 ani, care ar fi violat-o şi el pe adolescentă.

În urma obţinerii concluziilor medico-legale, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Râmnicu-Sărat au început urmărirea penală împotriva celor doi tineri, aceştia fiind reţinuţi de procurori pentru o perioadă de 24 de ore şi urmând să fie duşi în instanţă cu propunerea de arestare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite