Dmitri Medvedev: "Suntem foarte înapoiaţi tehnologic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dmitri Medvedev: "Suntem foarte înapoiaţi tehnologic"
Dmitri Medvedev: "Suntem foarte înapoiaţi tehnologic"

Preşedintele rus Dmitri Medvedev a declarat luni că accidentul de săptămâna trecută, de la o hidrocentrală din Siberia, soldat cu aproape 70 de morţi, este mărturia "înapoierii tehnologice" foarte mari a Rusiei.

Citiţi şi:


"După ceea ce s-a întâmplat la hidrocentrala de la Saiano Şuşenskaia, au fost numeroase comentarii apocaliptice în ţara noastră, ca şi în străinătate. Semnificaţia lor era «Iată, am ajuns la începutul sfârşitului pentru tehnologia rusă»", a zis Medvedev.

"Totul e fals, singurul adevăr este următorul: ţara noastră este în mare întârziere, vorbind din punct de vedere tehnologic", a insistat preşedintele rus.
 
"Problema nu este caracterul dramatic al acestei catastrofe, ci faptul că suntem cu adevărat în foarte mare întârziere şi că dacă nu surmontăm această provocare, atunci toate ameninţările de care lumea vorbeşte vor deveni realitate", a avertizat Medvedev.

Înainte de a face aceste declaraţii, şeful statului rus a mai spus că este nemulţumit de caracterul învechit al multor infrastructuri din Rusia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite