Distracţie cu avioane şi excavatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

,,Maratonul Filmelor Adevărul" debutează astăzi, la ora 19, la Cinematograful Timiş. Timp de 24 de ore vor rula pelicule din seria ,,Brigada Diverse". Sâmbătă va fi o zi plină pentru

,,Maratonul Filmelor Adevărul" debutează astăzi, la ora 19, la Cinematograful Timiş. Timp de 24 de ore vor rula pelicule din seria ,,Brigada Diverse".

Sâmbătă va fi o zi plină pentru timişoreni. Cea de-a treia ediţie a mitingului aviatic se va desfăşura pe Aerodromul Utilitar, de la ora 10, iar intrarea va fi liberă. Balul Caritabil ,,Maria" va avea loc tot mâine, de la ora 19, în Sala Roşie a Hotelului Continental. Veniturile obţinute vor fi donate Serviciului de cantină ,,Bucătăria pe roţi".

Rock la Gărâna

Publicul dornic de o excursie este aşteptat la munte. A doua ediţie a festivalului ,,Mountain Rock" se va desfăşura sâmbătă şi duminică seara, în Gărâna, judeţul Caraş-Severin. În aceeaşi perioadă, bicicliştii se vor putea alinia la start într-un concurs de Mountain Bike în munţii Semenicului.

O altă supriză pregătită timişorenilor este concursul de excavatoare care începe, de la ora 12, pe Calea Lugojului şi unde oricine poate conduce utilajele de construcţii. Tot în acest weekend, meşteri populari din toată ţara îşi vor expune lucrările la Muzeul Satului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite