Disponibilizări în agricultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Giurgiu anunţă pentru următoarea perioadă disponibilizarea unui număr de aproximativ 350 de persoane care lucrează

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Giurgiu anunţă pentru următoarea perioadă disponibilizarea unui număr de aproximativ 350 de persoane care lucrează în agricultură şi construcţii.

“Acest fenomen se manifestă an de an ca urmare a restrângerii de activitate în aceste domenii în perioada sezonului rece, şi nu neapărat ca urmare a crizei economice”, a spus directorul adjunct al AJOFM, Maria Ghiţă.

Potrivi t acesteia, deja există prea mulţi şomeri care nu şi-au găsit loc de muncă, deşi au depăşit cu mult perioada în care primeau ajutoare de la stat. Sunt în această situaţie  3.278 de persoane, aproape de patru ori mai mult decât numărul celor aflate în plată.

AJOFM a scos 156 de locuri de muncă în ultima săptămână, angajatorii căutând muncitori necalificaţi, agenţi de vânzări, docheri şi lăcătuşi construcţii metalice.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite