Discipolii lui Tom Cruise, la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scientologii propun soluţii antistres şi împotriva geloziei

Timişorenii care vor sfaturi pentru a-şi rezolva problemele sunt aşteptaţi în Piaţa Operei.

Voluntarii umanitari ai mişcării scientologice, discipoli ai ştiinţei îmbrăţişată şi de actorul Tom Cruise, au ajuns şi în Timişoara, iar astăzi, de la ora 17.00, în Piaţa Operei va avea loc inaugurarea unei expoziţii. Scientologii fac parte dintr-un turneu umanitar şi au vizitat deja Letonia, Lituania, Estonia, Rusia şi Polonia, în colaborare cu Crucea Roşie şi alte organizaţii umanitare.
Scopul turneului nostru este de a introduce Programul Voluntarilor Umanitari fiecărei ţări în Europa de Est unde nu este cunoscut încă, pentru că prezintă soluţii pentru multe dintre problemele pe care oamenii le trăiesc astăzi – probleme la muncă, căsnicii destrămate, eşec la şcoală sau abuzul de droguri”, a explicat Diana Stahl, director al Programului Voluntarilor Umanitari Scientologi în Europa de Est.

Secrete pentru o viaţă mai bună
Scientologii spun că nu îşi propun să convertească pe nimeni la scientologie, ba mai mult, adaugă că apartenenţa la această religie nu înseamnă renunţarea la o altă credinţă religioasă. Timişorenii interesaţi de manuale care i-ar putea ajuta să scape de problemele zilnice, de stres sau de o dependenţă, pot vizita expoziţia şi pot discuta cu experţii scientologi. Aceştia propun diverse metode prin care oamenii pot începe o nouă viaţă. Un alt scop al turneului este acela de a-i învăţa pe timişoreni să îi ajute pe cei din jurul lor. Vizitatorii pot participa gratuit la diverse cursuri şi seminarii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite