Directorul Spitalului CFR2, demis de Radu Berceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul spitalului Căile Ferate 2, Constantin Tănase, a fost demis, vineri, de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu.

UPDATE: O altă infecţie la CFR2 a avult loc acum o lună, când trei bebeluşi s-au îmbolnăvit atunci. Copiii au fost trataţi şi s-au recuperat.  Secţia de neonatologie a fost dezinfectată după acel incident.

Directorul a fost demis după ce prim-solista Teatrului Naţional de Operetă, Amelia Antoniu, se află în comă în urma unei infecţii contractate în spital, în urma unei intervenţii chirurgicale minore, de cauterizare a unei răni pe colul uterin.

La Spitalul Universitar se mai află internată o altă pacientă în comă, care a fost internată iniţial tot la spitalul CF2.

Alte trei femei sunt intubate, în stare gravă, la alte unităţi sanitare din Bucureşti, toate fiind infectate cu stafilococul auriu după ce au fost la secţia ginecologie a Spitalului CF2, au declarat surse medicale.

Ministerul Sănătăţii a început o anchetă la Spitalul CFR 2, iar secţiile de ginecologie, neonatologie şi blocul operator au fost închise.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite