Directorul Spitalului Universitar: „Adrian Sobaru este în afara oricărui pericol şi va fi operat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Electricianul TVR s-a aruncat în gol de la balconul Parlamentului
Electricianul TVR s-a aruncat în gol de la balconul Parlamentului

Cătălin Cârstoiu, directorul Spitalului Universitar, a vorbit vineri dimineaţă despre starea angajatului TVR care s-a aruncat joi de la un balcon al Palatului Parlamentului.

Cârstoiu a declarat că starea bărbatului este stabilă şi va fi operat în zilele următoare. El a adăugat că Adrian Sobaru va părăsi spitalul în aproximativ o săptămână. „Are fracturi la oaselor frontale, ale nasului şi ale globilor oculari. Se va afla sub îngrijirea neurochirurgilor şi va fi operat pentru a se rezolva problemele de fractură la nivelul oaselor feţei. Bărbatul este în afara oricărui pericol vital, sper ca în cel mult o săptămână să fie externat“, a spus Cătălin Cârstoiu.

Cătălin Cârstoiu a mai spus că bărbatul este unul dintre mulţii pacienţi internaţi joi, fiecare având problemele sale. „Este ultima oară când dăm declaraţii despre angajatul TVR. El este doar unul dintre cei internaţi aici ieri, iar fiecare are problemele sale“, a spus acesta.

Directorul spitalului a mai precizat că pacientul regretă gestul făcut şi va fi consiliat psihologic. Adrian Sobaru va avea parte şi de o masă specifică de Crăciun.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite