Director Electrica cere voie la Centru să spună câţi waţi are megawattul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrebat ieri de reporterii „Adevărul de Seară Cluj-Napoca“ câţi waţi are un megawatt, noul director al Electrica Furnizare Transilvania Nord SA, Arthur Roland El Hayes, de 28 de ani (foto), a declarat că pentru a răspunde la această întrebare trebuie să „întrebe la Bucureşti“. Răspunsul corect la întrebare era cât se poate de simplu: un megawatt are un milion de waţi.

Arthur Roland El Hayes a cerut lista de întrebări la care reporterul a solicitat răspunsuri, pentru a o prezenta biroului mass-media al instituţiei, pentru ca apoi să ceară aprobare de la Bucureşti.

Menţionăm că întrebările nu se refereau la cifra de afaceri a societăţii, contractele în derulare sau licitaţiile organizate, ci la salariul noului director, ce maşină conduce, ce anume din CV îl recomandă pentru funcţia de director al Electrica, ce experienţă are în domeniul energetic şi câţi waţi are un megawatt.

Arthur Roland El Hayes a fost numit de Consiliul de Administraţie la 10 august în funcţia de director general al Electrica Furnizare Transilvania Nord.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite