Diplomatului Ionescu i se cer 360.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul însărcinat cu afaceri al României la Singapore, Silviu Ionescu, are o nouă problemă.

Bărbatul rănit în accidentul din decembrie 2009 în care a fost implicată maşina Ambasadei române din Singapore solicită compensaţii în valoare de 360.000 de euro. În plus, acesta mai vrea 2.000 de euro, cu titlul de despăgubiri, reprezentând cheltuielile medicale şi de transport, potrivit presei din Singapore. Bong Hwee Haw (24 de ani), crupier într-un cazinou, susţine că cea mai mare parte a sumei solicitate reprezintă compensaţii pentru pierderea unor venituri viitoare.

Nu se ştie cu certitudine cine va plăti compensaţiile, dar răspunderea ar putea cădea în sarcina companiei care a asigurat maşina Ambasadei române. Medicii care se ocupă de Bong Hwee Haw sunt optimişti în ceea ce priveşte recuperarea bărbatului, cu toate că acesta are tendinţe sinucigaşe şi a fost nevoit să urmeze şedinţe de terapie.

Traume

Conform specialiştilor, Bong are probleme de memorie, dar şi dureri puternice la genunchi. El urmează să fie supus unei noi evaluări după încheierea perioadei de recuperare, medicii urmând să stabilească dacă îşi va mai putea exercita profesia. Bong şi-a reluat în mai pregătirea profesională, însă întâmpină dificultăţi din cauza rănilor suferite.

Silviu Ionescu, arestat preventiv în cazul accidentului din Singapore, a fost trimis în judecată de procurorii instanţei supreme. El este acuzat că s-a folosit de imunitatea diplomatică pentru a părăsi Singapore şi că a încercat să influenţeze ancheta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite