Curcă, implicat în scandalul "mită pentru Cristea"?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a dezvăluit la finalul meciului Dinamo - Steaua că antrenorul "câinilor" a vrut să demisioneze. Ţălnar ar fi avut o discuţie cu Borcea dupa ce s-a aflat că lui Adrian Cristea i s-ar fi oferit din partea Stelei 100.000 de euro înaintea derby-ului.

"Nu înţelege nimeni sub ce presiune e antrenorul. Amărâtul a vrut să plece în această dimineaţă. Borcea l-a înjurat ca la uşa cortului că mi-a spus mie că lui Adrian Cristea i s-ar fi oferit acea sumă de bani. Ţălnar e cu o clasă peste Rednic şi Andone", a spus Dinu la Gsp Tv.

La conferinţa de presă ce a precedat meciului, Ţălnar a negat zvonul că ar fi vrut să plece. "Nu am vrut să îmi dau demisia. Sunt probleme, dar le depăşim", a spus "Ţanţarul", care şi-a pierdut postul la Dinamo acum doi ani tot după o victorie contra Stelei (2-1), asta pentru că nu a titularizat doi jucători care erau pe placul lui Borcea.

Curcă, implicat în scandalul "mită pentru Cristea"?
Prosport anunţă că Tănase Geambaşu, patronul de la Melody din Constanţa şi un apropiat a lui Gigi Becali, este cel care ar fi încercat să-l influenţeze pe Adrian Cristea. Interesant este că, George Curcă, portarul care ar fi trebuit să apere cu Steaua, este un apropiat al lui "Sică de la Melody". Mai mult, Geambaşu este omul despre care s-a mai vorbit într-o altă problemă de acest gen când Gigi Becali a fost acuzat că, prin intermediul lui "Sică", ar fi încercat să-l covingă pe George Curcă (atunci la Farul) să "trântească" un meci cu Steaua.

„Îl cunosc pe cel care i-a oferit bani lui Cristea!”

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite